Resterande av månadsmötena 2020

Pga Covid-19 situationen som är lite vansklig att få grepp om har en enkät skickats ut till medlemmarna. 22st svar har kommit in på frågor om hur månadsmötena i framtiden skall genomföras.
I huvudsak ställdes det frågor om vad medlemmarna önskade att månadsmötena skulle ske. Av resultatet kan man se att ca 1/3del av medlemmarna som svarat vill att mötena skall startas upp på radiomuseum men att 2/3delar antingen vill ha nästa möte i Oktober på Repetern eller rent av att mötena fram till års skiftet skall ske över repeater. Styrelsen hade därför en överläggning den 25/9 där vi gemensamt kom fram till att vi skall året ut köra mötena på Repeater och försöker även att sända både bild och ljud över mötestjänsten Jitsi då detta visat sig vara mycket intressant för våra medlemmar.

Det här inlägget postades i Månadsmöten. Bokmärk permalänken.